top of page
ava-sol-B7iyIUrtXxI-unsplash_edited_edited_edited.jpg

RÓLUNK

Semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.

Marguerite Gardiner

A rohanó hétköznapokban, néha a legfontosabb dologról feledkezünk meg: ÖNMAGUNKRÓL. Mondtad már magadnak valaha ,hogy: “Szeretem és elfogadom magam olyannak, amilyennek megszülettem!” ?

Az élet egy utazás, önmagunk felfedezése. Az önszeretet egyfajta saját magunk iránt érzett megbecsülés és elfogadás. Hiszünk benne, hogy a változtatás képessége a saját kezünkben van és rajtunk múlik élünk-e ezzel a csodálatos képességgel.

Rólunk: About Us

Szerintünk nem lehet másképp ápolni szépségünk csak úgy, ha odafigyelünk magunkra kívülről és belülről egyaránt.

Termékeink fő összetevői a virágok, melyek egyben a nőiesség szimbólumai. Különféle hatóanyagaival jelentős eredményeket érhetünk el a belső egyensúlyunk megteremtése felé vezető úton. A Fleur Rituelles titka a 100%-ban természetes anyagok és a prémium minőségű fürdősók, kozmetikumok. A termékfejlesztői csapatunkkal azon dolgozunk, hogy minél több olyan terméket hozzunk létre ,ami nekünk Nőknek könnyebbé és boldogabbá teszi a hétköznapjainkat.

 

A rituális virágfürdő vize segít, hogy relaxálja a testet. Amikor elmélyedsz önmagadban, vagyis meditálsz egy fárasztó nap után, vagy csak egy kis kikapcsolódásra vágysz egy varázslatos forró fürdő kíséretében.

Ragadd meg a pillanatot és légy a jelenben, a rituálé alatt se a múlt, se a jövő nem létezik, csak TE és a pozitív gondolatok. Engedd, hogy a rituálé alatt, ezek az érzések átjárjanak és tündökölj, mint egy csodálatos virág. 

flowers.jpg
Rólunk: About Us
rollers.jpg

Mi is az a rituális fürdő?

A rituális fürdő egy spirituális utazás, mely ellazítja a testet-lelket. Ősidők óta használják az emberek ezt a fajta fürdővizet testük megtisztítására és szellemük felfrissítésére. A fürdő hatékonyságát növelhetjük a Hold fázisoknak megfelelő használattal.

 

Rólunk: About Us
bottom of page