top of page
Keresés
  • fleurrituelles

A rituális fürdő a lélek tisztítása?

Frissítve: 2021. ápr. 8.

A rituális fürdés a lélek tisztítása, belső megtisztulás érdekében történik és különbözik attól a fürdéstől, ami a fizikai test mindennapi szennyeződésének eltávolításához szükséges.

A rituális fürdő segítségével és gyakorlatával helyreállítjuk és teret adunk lelkünk és szellemünk darabjainak, amelyek elrejtőznek egy nehéz nap vagy tapasztalat elől. A spirituális fürdés és a rituális fürdés arra szolgál, hogy megtisztítson és megvédjen minket lelkileg. A kívánt hatások létrehozásához néhány szempontot figyelembe kell venni. Lelki, rituális fürdőzéskor használj néhány kelléket, gyógynövényeket, különböző sókat, kristályokat és gyertyákat. Miután elkészült a fürdő, belépsz egy gyógyító élménybe és térbe, amelyen kívül hagyhatod minden negatív gondolatod és problémádat, ezért érdemes megfontolnod, hogy rendszeresen elválaszd a mindennapi fürdést a spirituális fürdőzéstől.

A rituális fürdőzés hatása, hogy a víz elmossa minden szellemi nehézségünk- megtisztítva testünket és energetikai mezőnket. A fürdés során hajlandóak vagyunk hallgatni felsőbb énünkre, elkezdünk bízni önmagunkban, és hagyjuk, hogy a bölcs belső tudásunk megjelenjen. Fontos, hogy nyitottak legyünk a változásra és magunktól kell kérjük a segítséget, hogy át tudjuk alakítani vagy el tudjuk engedni mindazt, ami lelkünkben megoldásra szorul.Bár a rituális fürdés első sorban nem a fizikai betegségek megoldására szolgál, a lelki felszabadulás és helyreállítás eredményeként kihathat a fizikai gyógyulási képességünkre is, különösen a bőrbetegségek és az izomfájdalmak enyhítésében.

A körömvirág, a levendula, a fehér fenyő, a boróka, a tölgyfa levele és kérge, a rozmaring, a rózsa, az útifű vagy a cickafarklevél és a virág mind könnyedén felszívódik bőrünkön keresztül, a sebek lezárásának ösztönzése érdekében.

736 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page