top of page
Keresés
  • fleurrituelles

Az arcroller az új csodaszer

Arcroller használata:


Használata nagyon egyszerű, hiszen úgy lett tervezve, hogy a görgői az arc és a dekoltázs összes területére könnyedén eljussanak. Használata előtt tisztítsd meg az arcod, majd gyengéd mozdulatokkal mozgasd a rollert az arcon lentről felfelé és az orrcsonttól kifelé, a nyakon pedig az állcsonttól lefelé.


Arcroller hatásai:


Az arcroller általában kettős hengerrel készül, valamilyen természetes kristályból. A nagyobb hengert az orcákon, homlokon és az állon használjuk, a kisebb hengert pedig a szem körüli érzékenyebb terület nyugtatására, simítására. A kisebbik görgővel csökkenthető a szem környékén lévő duzzanatok megjelenése, ezáltal frissebb, éberebb tekintetet kapunk. Reggeli rutinunk tökéletes kelléke.


A belülről kifelé történő masszírozó mozdulatoknak köszönhetően beindítja a vér és nyirokkeringést az arcon, amelynek hatására arcunk megtelik élettel. Rendszeres használata segíthet az apró, finom ráncok elsimításában is.


Tippek az arcroller használatához


Helyezd éjszakára a hűtőbe, majd használd reggel, hogy lehúzd a duzzanatokat az arcon.


Vigyél fel az arcra szérumot vagy hidratáló krémet és masszírozd, amíg teljesen beszívódik a krém az arcon. (Egyes bőrápolási szakértők azt javasolják, hogy naponta kétszer öt percig használd a rollert, termék nélküli masszázs formájában is.)


A rollert úgy “töltheted” fel, ha kiteszed a Telihold fényre, ahol a fénye közvetlenül éri. Kristályunk így képes megtartani az energiáját.


Naponta vízzel és kevés szappannal tisztítsd meg, hogy ne kerüljenek vele baktériumok a bőrödre.


38 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page